Vinter i Norge 2024!

Barnefamilier inviteres med på skidag i Selbuskogen!

Aldersgruppe: Fra 0 år

Søndag 17. mars har du mulighet til å bli med oss til Selbuskogen for en dag ute i vinternorge!

Sammen med Selbu Frivilligsentral, Stjørdal Rotary, Selbu og Stjørdal Røde Kors og BUA Stjørdal og Selbu, inviterer Stjørdal Frivilligsentral barnefamilier med på tur til Selbuskogen, ca 20 minutter fra Stjørdal. Der blir det mulighet til å gå på ski, ake i bakken og kose seg ute med masse andre folk. 

I år er det også et annet arrangement samtidig, Skisprell, som vi er så heldige å få dele dagen med.

VI ønsker at i første omgang så er det kun barnefamilier som kan melde seg på, så åpner vi evt. opp for flere dersom det blir plass. 

Det er også viktig at dere går innom BUA Stjørdal på tirsdag eller onsdag i uke 11, for å selv låne ski eller akebrett. Dette er noe dere selv må ordne da vi ikke tar med ski eller annet utstyr. Dette er også en gylden mulighet å bli kjent med BUA Stjørdal for de av dere som ikke har vært innom der allerede.

Påmelding på Stjørdal Frivilligsentral i våre åpningstider mandag til fredag mellom kl. 10-14. Vi har ikke elektronisk påmelding denne gangen, men dere må komme innom til oss for å skrive dere på lista. Vær tidlig ute da det kommer til å bli fullt ganske fort!

Vi gleder oss og håper du vil bli med oss!

Arrangementet er gratis.

Oppmøte kl. 0930 utenfor Stjørdal Frivilligsentral sine lokaler søndag 17. mars.

Arrangementet varer til ca. kl.15.00 da bussen forlater Selbuskogen og returnerer til Stjørdal.

2024 © Stjørdal Frivilligsentral SA