Etablering av BUA Stjørdal.

Snart åpner BUA Stjørdal!! :)

Stjørdal Frivilligsentral arbeider nå hardt for å kunne åpne BUA Stjørdal til årets sommersesong. Det er mye spennende som skjer og mange gode samarbeid som etableres for tiden. :) 

BUA Stjørdal vil bli et utstyrsbibliotek med sports- og friluftsutstyr for alle i Stjørdal kommune. Dere vil finne mer informasjon om BUAordningene i vedlagt link, BUAorningene og utover vil det komme oppdateringer både på våre hjemmesider, facebooksider. Et å annet medie oppslag vil det nok også bli. 

Følg oss på: 

Facebook BUA Stjørdal

Instagram BUA Stjørdal

Selv om BUA Stjørdal ikke åpner før sommersesongen har vi på sentralen masse ski, skøyter og annet vintersportsutstyr for utlån i vinter. Vi har foreløpig tilhold i kjelleren i Kjøpmannsgata 8. 

Vi håper å kunne etablere et godt samarbeid med lag, foreninger og det lokale næringslivet i Stjørdal kommune. Dette synes vi er viktig for å kunne støtte hverandre og kunne utvikle gode tilbud til kommunens befolkning. Ønsker ditt lag eller bedrift å bli Bærekraftspartnere med BUA Stjørdal er det bare å ta kontakt med oss. Eller kanskje du har stående noen slalåmski, langrennski eller annet sports/friluftsutstyr som du ønsker å donere til BUA Stjørdal. mail: bua.stjordal@gmail.com 

Ønsker du å bidra i denne prosessen, enten med frivillig arbeid, snekring av hyller, registrering av utstyr m.m., fyller du ut skjema nedenfor. så tar vi kontakt med deg.  Legg veg en kommentar om BUA Stjørdal. 


2024 © Stjørdal Frivilligsentral SA